CCB CLUB
- 10%
Начало   /   Туризъм   /   Автобусни превози Group-Plus

Автобусни превози Group-Plus

Вземи отстъпка от 10% за автобусен билет от Etap-Adress или Group-Plus! Получаваш я, когато купуваш билета от билетен център на Etap-Adress или Group-Plus, обозначен с логото на CCB Club. Отстъпката се натрупва по твоята клубна карта CCB Club под формата на точки.

Представяй своята клубна карта винаги, когато плащаш билета си. Служител на автобусната компания ще начисли бонус точките още в момента на покупката. На касата заплащаш пълната цена на билета, а точките ще се начислят по твоята карта CCB Club няколко минути по-късно.

Отстъпка ще получиш не само за своя билет, но и ако купуваш билет за твой близък.

Какво получаваш срещу събраните точки
Със събраните бонус точки можеш да платиш своя нов билет в бюрата на Etap-Adress или Group-Plus. С твоята клубна карта можеш да заплатиш билет и за друго лице.

Отстъпка: 10% от автобусен билет

Условия:

 • Винаги представяй своята клубна карта при покупка на билет. Точките се начисляват още при покупката на билета.
 • Начисляването на отстъпките по твоята клубна карта се извършва на ПОС терминал от служител на автобусната компания. Необходимо е да знаеш ПИН кода на клубната си карта, за да го въведеш на терминала при извършване на операцията за начисляване на точки.
 • Отстъпка ще получиш, ако закупиш билет в билетен център на Etap-Adress или Group-Plus, обозначени с логото на CCB Club.
 • Ти избираш как ще платиш билета, за да получиш точки - в брой или с твоята банкова карта от ЦКБ. С всяка твоя дебитна или кредитна карта от ЦКБ получаваш точки при Etap-Adress и Group-Plus.
 • Можеш да заплащаш колкото билета пожелаеш – за всеки от тях ще получиш бонус точки.
 • Ако като член на CCB Club ползваш изключително изгодната отстъпка от 10% за автобусен билет, не можеш едновременно да ползваш и други отстъпки от цената на билета.
 • Ако се откажеш от пътуването и върнеш своя билет, ще бъдат сторнирани точките за него.
 • Можеш да използваш точките от своята клубна карта за да купиш билет от Etap-Adress или Group-Plus, само ако точките ти са достатъчни за заплащане на пълната стойност на билета.
 • Частично плащане с точки можеш да извършиш, ако купуваш повече от един билет и точките ти са достатъчни за пълното плащане на поне един от билетите.

  Адреси на обектите на Etap-Adress и Group-Plus
Затвори

Автобусни превози Group-Plus