В оптичните магазини Grand Optics ще намерите голямо разнообразие от диоптрични и слънчеви очила, диоптрични стъкла, контактни лещи, разтвори и аксесоари. Всеки от магазините разполага с очен кабинет, оборудван с най-съвременна апаратура за диагностика  на зрението.  Екипът от добре обучени оптици, консултанти и лекари ще ви помогне да направите своя избор в областта на очната корекция и грижите за здравето.

Отстъпка: 20%

Условия:

 • При плащане на покупката представи клубната си карта на служителя, който те обслужва и отстъпката под формата на бонус точки ще бъде начислена по твоята карта CCB Club. В момента на покупката, заплащаш пълната й стойност, а точките полчаваш по картата си в рамките на няколко минути.
 • Събраните по твоята клубна карта бонус точки от всички търговци, можеш да използваш за покупки в магазините на Grand Optics и Joy Optics. Ако не ти достигат точки, за да платиш цялата покупка, можеш да ги използваш за плащане на само част от нея, а останалата част да заплатиш в брой или с банкова карта.
 • С карта CCB Club получаваш и допълнителна преференция в оптики Grand и Joy - безплатен очен преглед веднъж годишно!
 • За да получиш точки за своята покупка в магазин от веригата на Grand Optics и Joy Optics, представи своята карта CCB Club в момента на плащане на покупката.
 • Начисляването на отстъпката се извършва на ПОС терминал от служител на магазина, затова е необходимо да знаеш ПИН кода на клубната си карта и да го въведеш при извършване на операцията за начисляване на точки.
 • Имаш възможност да избереш начина за плащане - в брой или с твоята банкова карта от ЦКБ. С всяка твоя дебитна или кредитна карта от ЦКБ получаваш точки при покупки в оптики Grand Optics и Joy Optics.
 • Отстъпки получаваш за всички стоки, които не са в промоция или сезонна разпродажба.
  С натрупаните бонус точки по клубната ти карта, можеш да закупиш всяка стока, предлагана в магазините на Grand Optics и Joy Optics.
 • Ако платиш част от покупката си с точки, върху останалата сума се начисляват нови точки. Нови точки не получаваш единствено, ако платиш с бонус точки цялата покупка.
 • За стойността на начислените по клубната ти карта точки ще ти бъде издадено Кредитно известие.

Адреси на магазини Grand Optics и Joy Optics може да намерите ТУК 

 

Затвори

Оптика Grand Optics